de fotodag voor beginners

Een fotodag voor beginnende fotografen vanaf € 65,-

Heb je een spiegelreflex- of systeemcamera, maar fotografeer je eigenlijk altijd in de automatische stand? Weet je niet zo goed waar alle knoppen voor zijn en merk je dat je nog te weinig invloed kunt uitoefenen op de foto's die er uiteindelijk ontstaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een laagdrempelige, praktijkgerichte beginnerscursus van één dag aan voor mensen met een spiegelreflex- of systeemcamera van alle soorten en merken.

 

We nemen je mee in de wereld van de fotografie door het duidelijk en bondig uitleggen van een aantal basistermen die je moet kennen en begrijpen. We laten zien waar alle instellingen voor bedoeld zijn en helpen je bij het begrijpen en beheersen van de belangrijkste mogelijkheden van jouw camera. Dit doen we door na het toelichten van een stukje theorie met elkaar op pad te gaan en alle tips en tricks gelijk toe te passen in de praktijk. Ook gaan we het resultaat met elkaar bespreken en verder toelichten. Aan het eind van deze dag heb je de basiskennis onder de knie, ken je de belichtingsdriehoek en de betekenis van alle instellingen en mogelijkheden van je camera. Houd onze agenda goed in de gaten de eerstvolgende fotografiedag. 

de fotodag voor gevorderde fotografen

Een fotodag met specifiek onderwerp voor gevorderden vanaf € 75,-

Ben je al een tijdje bezig met fotograferen, heb je de basisprincipes van het fotograferen al lang onder de knie maar wil je je verdiepen in een bepaald onderwerp? Ook dan bieden wij een op maat gemaakte fotodag aan speciaal voor de gevorderde hobbyfotograaf. We werken met een duidelijk thema en zorgen dat er aan de hand van de input van alle deelnemers ter plekke nog bepaalde stof kan worden toegevoegd. Ook hier is de groep wederom klein, waardoor er voor iedere deelnemer individueel aandacht is. 

 

De focus ligt hier vooral op een specifiek onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan landschap-, portret- of studiofotografie. Per keer is er een duidelijk onderwerp die we ruim van te voren op de agenda zullen zetten. Zo kun jij je opgeven voor de fotografiedag die het beste bij jou past.

Houd onze agenda goed in de gaten voor de eerstvolgende fotografiedag voor gevorderden. 

waarom voor ons kiezen?

Naast goede, duidelijke theorie richten we ons voornamelijk op de praktijk. We gaan daadwerkelijk naar buiten om aan de slag te gaan met alle punten die besproken zijn. Uiteraard zorgen wij voor een interessante, toepasselijke locatie om te fotograferen. Doordat wij werken met slechts een kleine groep deelnemers is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens het fotograferen. Ook zorgen we dat er voldoende ruimte en tijd is om alle vragen te beantwoorden van de deelnemers. Dankzij de hoge mate van ervaring van de begeleidend fotograaf is er dus altijd ruimte om ter plekke stof aan te passen. Zo gaan alle deelnemers opgeladen en vol nieuwe inspiratie weer naar huis. 

 

Fotografiedag.nl

Fotodagen voor hobby-fotografen

 

Informatie: info@fotografiedag.nl

Aanmelden: aanmelden@fotografiedag.nl

WhatsApp & Telefoon: 06 - 27 11 98 84

www.fotografiedag.nl